Nieuws Intern

Informatiekaart Bekostiging

Informatiekaart Bekostiging

Deze kaart heeft de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) gemaakt samen met het ZorgInstituut op basis van de gesignaleerde knelpunten in de financiering van stoppen met roken zorg.

Lees meer
Campagnes

Campagnes

De geplande start dit voorjaar is vanwege de Covid-19 pandemie uitgesteld, en zal starten wanneer dat passend is bij de Covid-19 situatie.

Lees meer

Nieuws Extern

Rookvrije Start

Toolkit Rookvrije Zorg

Nationaal Expertisecentrum Tabaksontmoediging

NVAB Rookvrije Organisatie

Contact

  • (Aspirant) Stoppen-met-roken-coaches en scholingaanbieders kunnen zich met inhoudelijke en procedurele vragen over het register richten tot het Kwaliteitsregister SMR (Kabiz), beheerder van het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken .
  • Zorgprofessionals kunnen voor zorginhoudelijke vragen terecht op het Platform Stoppen met Roken,   waar vragen, tips, knelpunten en successen in de stoppen-met-roken zorg worden gedeeld - bijvoorbeeld over medicatie, vergoedingen en e-health.
  • Voor publieksinformatie kunt u naar ikstopnu.nl.

Het Partnership SMR richt zich op de aangesloten beroepsverenigingen. Heeft u vragen over of aan het Partnership Stoppen met Roken? Vul het formulier hiernaast in, dan krijgt u zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.

Mail ons

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*